Activiteiten

 

Activiteitenagenda 2019

13 april : Bijeenkomst donateurs en adoptieouders

20 april : Paasspelen

10 mei : Opening Weertuin

28 september : Klussendag (afgelast)

12 oktober : Bosfair

23 november : Herfstbal

21 december : Familie Kerstsamenzang (19.00 uur)

 

Aaiproject

Een aantal keer per jaar gaan vrijwilligers van de kinderboerderij op pad met enkele cavia's, konijnen en onze tamme kip Dolly Dotje (die helaas sinds 13 augustus niet meer bij ons is). Zij bezoeken met deze dieren enkele verzorgingshuizen in de regio en geven de bewoners de gelegenheid de dieren te knuffelen. Aan de stralende gezichten te zien, doen zij de meeste bewoners hiermee een groot plezier. Wilt u hier meer informatie over, neem dan even contact op met de kinderboerderij.

Dieren knuffelen voor peuters

Vanaf 29 september 2017 kunnen kinderen onder begeleiding van ouders, opa/oma en onder toezicht van een dierverzorger in contact komen met kleine huisdieren zoals cavia's, konijnen en kippen.

LET OP! IN DE SCHOOLVAKANTIES WORDT ER NIET GEKNUFFELD!

NLdoet-2019

Bedankt alle vrijwilligers voor jullie geweldige inzet!

Paaspelen op de kinderboerderij

De Paasspelen op 20 april, een zonnige en warme paaszaterdag, waren een groot succes op de kinderboerderij. Kinderen konden meedoen aan allerlei Oud-Hollandse spelletjes, zoals sjoelen, koekhappen, stokvangen, eendjes vangen, steltlopen, hoepelen en blik gooien. Voor 3,50 euro kon een strippenkaart gekocht worden waarop de spelletjes werden afgestempeld, inclusief een glaasje limonade, een prijs bij het eendjes vangen en een zelf te versieren houten tol of tulp.

Tegelijkertijd konden er tientallen kraampjes bezocht worden tijdens de Heemsteedse Bosfair in het Groenendaalse Bos.

Launique events > Heemsteedse Bosfair 12 oktober 2019

Tijdens de Heemsteedse Bosfair was er ook een leuke activiteit op de Kinderboerderij nl pompoenen uithollen. Aan het eind van de middag waren alle pompoenen voorzien van leuke en soms enge gezichtjes.

Binnen in het Bezoekerscentrum was er niet alleen verse pompoensoep te koop, maar ook koffie, thee, limonade, warme chocolademelk en natuurlijk heerlijke tosti's.

Herfstbal, 23 november 2019

Een prachtig sprookje in een wondermooi verlichte kinderboerderij. Wat een feest, wat een pracht!

Familie kerstsamenzang 2019

21 december organiseren wij op de kinderboerderij de tweede editie van de Familie kerstsamenzang in samenwerking met het jeugdorkest Dacapo uit Lisse.

Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom om samen met ons de kerstvakantie in te zingen onder het genot van warme chocolademelk en gl├╝wein en veel gezelligheid.