Activiteiten

Aaiproject

Een aantal keer per jaar gaan vrijwilligers van de kinderboerderij op pad met enkele cavia's, konijnen en onze tamme kip Dolly Dotje. Zij bezoeken met deze dieren enkele verzorgingshuizen in de regio en geven de bewoners de gelegenheid de dieren te knuffelen. Aan de stralende gezichten te zien, doen zij de meeste bewoners hiermee een groot plezier. Wilt u hier meer informatie over, neem dan even contact op met de kinderboerderij.

Dieren knuffelen voor peuters

Vanaf 29 september 2017 kunnen kinderen onder begeleiding van ouders, opa/oma en onder toezicht van een dierverzorger in contact komen met kleine huisdieren zoals cavia's, konijnen en kippen.

LET OP! IN DE SCHOOLVAKANTIES WORDT ER NIET GEKNUFFELD!

Lentefeest 2018

Op 27 mei hebben we weer ons jaarlijkse Lentefeest gehouden om de lente te vieren. Het was weer een hele gezellige dag met een kleine markt met biologische streekproducten, handgemaakte artikelen, eten, drinken, knutselen voor de kinderen en schminken.

Midzomerfeest 2018

Zaterdag, 16 juni werd voor het tweede jaar het Midzomerfeest gehouden. Een sprookjestocht door het bos en over de boerderij voor jong en oud. De zomerkoningin kwam dit jaar op bezoek om samen met de kinderen de zomer te vieren in het bos. Ter afsluiting van de magische tocht was er veel gezelligheid met leuke activiteiten en muziek op de kinderboerderij.

  

Oogstfeest  2018

Op zondag 16 september werd weer het jaarlijkse Oogstfeest gevierd. Er was weer van alles te doen voor jong en oud. Er was een hobbymarkt met kramen met o.a. zelfgemaakte spulletjes, biologische kaas, eieren en zelfgemaakte honing van de kinderboerderij. Kinderen konden eendjes opvissen en knutselen. En voor de inwendige mens koffie, thee, limonade uit een limonadefontein voor de kinderen, tosti's, broodjes kroket en poffertjes. Kortom: weer een heel geslaagd feest!