Activiteiten

Aaiproject

Een aantal keer per jaar gaan vrijwilligers van de kinderboerderij op pad met enkele cavia's, konijnen en onze tamme kip Herman. Zij bezoeken met deze dieren enkele verzorgingshuizen in de regio en geven de bewoners de gelegenheid de dieren te knuffelen. Aan de stralende gezichten te zien, doen zij de meeste bewoners hiermee een groot plezier. Wilt u hier meer informatie over neem dan even contact op met de kinderboerderij.

Dieren knuffelen voor peuters

Vanaf 29 september 2017 kunnen kinderen onder begeleiding van ouders, opa/oma en onder toezicht van een dierverzorger in contact komen met kleine huisdieren zoals cavia's, konijnen en kippen.

LET OP! IN DE SCHOOLVAKANTIES WORDT ER NIET GEKNUFFELD!

Lentefeest

Jaarlijks houden we in de maand mei ons Lentefeest. We vieren de lente, met een kleine markt met biologische streekproducten, handgemaakte artikelen, eten, drinken, knutselen voor de kinderen, schminken. Kortom: een dag vol  gezelligheid. Vind je het leuk om te komen? Vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur is iedereen van harte welkom. Dit jaar vindt het Lentefeest plaats op 27 mei 2018

 

Midzomerfeest

Rond 21 juni, de dag van de kotrste nacht en de langste dag van het jaar,  vieren wij het Midzomerfeest.

Dit jaar vieren wij het Midzomerfeest op 16 juni  vanaf 15.30 uur tot 18.00 uur

Een sprookjestocht door het bos en over de boerderij. De zomerkoningin komt op bezoek en dat gaan wij vieren met een feest, maar dit vindt de heks niet leuk. Gaat zij het feest verstoren of komt alles toch nog goed?  Komen jullie helpen?

Kaartverkoop  5 mei vanaf 11.00 uur

Daarna dagelijks op de kinderboerderij tijdens openingstijden tussen 10.00 uur en 16.30 uur, zolang de voorraad strekt. Wees er op tijd bij, want op=op!

Kaarten kinderen (tot 12 jaar) € 2,50 incl. drinken en een verrassing van de zomerkoningin.

Kaarten volwassenen € 1,50 incl. kopje koffie of thee.

Oogstfeest - hobbymarkt

In de maand september vieren wij het Oogstfeest. Dit is een kleine markt met biologische streekproducten, activiteiten voor de kinderen (knutselen, wolvilten, schminken), eten, drinken, muziek en hobbisten die hun handgemaakte artikelen verkopen. Een gezellige dag om even langs te komen op de kinderboerderij. Het Oogstfeest is vanaf11.00 uur tot 15.00 uur. Heeft u als hobbyist interesse om op deze markt te staan, neem dan even contact op met de kinderboerderij via kinderboerderij@heemstede

Dit jaar vieren we het oogstfeest op 16 september 2018.