Activiteiten

Aaiproject

Een aantal keer per jaar gaan vrijwilligers van de kinderboerderij op pad met enkele cavia's, konijnen en onze tamme kip Dolly Dotje. Zij bezoeken met deze dieren enkele verzorgingshuizen in de regio en geven de bewoners de gelegenheid de dieren te knuffelen. Aan de stralende gezichten te zien, doen zij de meeste bewoners hiermee een groot plezier. Wilt u hier meer informatie over, neem dan even contact op met de kinderboerderij.

Dieren knuffelen voor peuters

Vanaf 29 september 2017 kunnen kinderen onder begeleiding van ouders, opa/oma en onder toezicht van een dierverzorger in contact komen met kleine huisdieren zoals cavia's, konijnen en kippen.

LET OP! IN DE SCHOOLVAKANTIES WORDT ER NIET GEKNUFFELD!

Lentefeest 2018

Op 27 mei hebben we weer ons jaarlijkse Lentefeest gehouden om de lente te vieren. Het was weer een hele gezellige dag met een kleine markt met biologische streekproducten, handgemaakte artikelen, eten, drinken, knutselen voor de kinderen en schminken.

Midzomerfeest 2018

Zaterdag, 16 juni werd voor het tweede jaar het Midzomerfeest gehouden. Een sprookjestocht door het bos en over de boerderij voor jong en oud. De zomerkoningin kwam dit jaar op bezoek om samen met de kinderen de zomer te vieren in het bos. Ter afsluiting van de magische tocht was er veel gezelligheid met leuke activiteiten en muziek op de kinderboerderij.

  

Oogstfeest - hobbymarkt

In de maand september vieren wij het Oogstfeest. Dit is een kleine markt met biologische streekproducten, activiteiten voor de kinderen (knutselen, wolvilten, schminken), eten, drinken, muziek en hobbisten die hun handgemaakte artikelen verkopen. Een gezellige dag om even langs te komen op de kinderboerderij. Het Oogstfeest is vanaf11.00 uur tot 15.00 uur. Heeft u als hobbyist interesse om op deze markt te staan, neem dan even contact op met de kinderboerderij via kinderboerderij@heemstede

Dit jaar vieren we het oogstfeest op 16 september 2018.