Activiteiten

Aaiproject

Een aantal keer per jaar gaan vrijwilligers van de kinderboerderij op pad met enkele cavia's, konijnen en onze tamme kip Herman. Zij bezoeken met deze dieren enkele verzorgingshuizen in de regio en geven de bewoners de gelegenheid de dieren te knuffelen. Aan de stralende gezichten te zien, doen zij de meeste bewoners hiermee een groot plezier. Wilt u hier meer informatie over neem dan even contact op met de kinderboerderij.

Dieren knuffelen voor peuters

Vanaf 29 september 2017 kunnen kinderen onder begeleiding van ouders, opa/oma en onder toezicht van een dierverzorger in contact komen met kleine huisdieren zoals cavia's, konijnen en kippen.

LET OP! IN DE SCHOOLVAKANTIES WORDT ER NIET GEKNUFFELD!

Lentefeest

Jaarlijks houden we in de maand mei ons Lentefeest. We vieren de lente, met een kleine markt met biologische streekproducten, eten, drinken, knutselen voor de kinderen en muziek. Kortom: een dag vol  gezelligheid. Vind je het leuk om te komen? Vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur is iedereen van harte welkom. Dit jaar vindt het Lentefeest plaats op 27 mei 2018

Op de dag van het Lentefeest start ook de kaartverkoop van ons Midzomerfeest.

Midzomerfeest

Rond 21 juni, de dag van de korste nacht en de langste dag van het jaa,r vieren wij het Midzomerfeest.

Dit jaar vieren wij het Midzomerfeest op 16 juni  vanaf 15.30 uur tot 18.00 uur

Een sprookjestocht door het bos en over de boerderij. Elvenkoning Ewoud is jarig en wil dit vieren met alle elfen, bewoners van het bos en heel veel kinderen. Hij heeft jullie hulp hard nodig want de heks wil het feest verpesten. Komen jullie de elfen helpen?

Kaartverkoop vanaf 14 mei tijdens ons Lentefeest en daarna dagelijks op de kinderboerderij tijdens openingstijden tussen 10.00 uur en 16.30 uur, zolang de voorraad strekt. Wees er op tijd bij want op=op!

Kaarten kinderen (tot 12 jaar) € 2,50 incl. drinken en een verrassing van Koning Ewoud.

Kaarten volwassenen € 1,50 incl. kopje koffie of thee.

Oogstfeest - hobbymarkt

In de maand september vieren we het Oogstfeest. Dit is een kleine markt met biologische streekproducten, activiteiten voor de kinderen, eten, drinken, muziek en hobbisten die hun handgemaakte artikelen verkopen. Een gezellige dag om even langs te komen op de kinderboerderij. Het Oogstfeest begint om 11.00 uur tot 15.00 uur. Heeft u als hobbyist interesse om op deze markt te staan, neem dan even contact op met de kinderboerderij via kinderboerderij@heemstede

dit jaar vieren we het oogstfeest 30 september 2018